Stubben rugprotector

Stuebben_rugprot_50c7296c0906c.jpgStuebben_rugprot_50c7296c0906c.jpg
Met levering TNT voor € 0,00
Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs: € 149,00
Korting
Maat
Beschrijving

Rugprotector.

 

Dit model is beperkt op voorraad. Vraag naar de levertijd.

 

 

In samenwerking met de toonaangevende fabrikanten op het gebied van rugbeschermers voor motorrijders, skiërs en snowboarders, heeft het bedrijf Stübben het zinvol geacht zijn assortiment premium-produkten uit te breiden met een rugbeschermer.

Het doel was om een innovatieve rugbeschermer te ontwikkelen, in tegenstelling tot de produkten die de dag van vandaag op de ruitersportmarkt te vinden zijn, met een optimaal draagcomfort en toch tegelijk een zeer doeltreffende bescherming biedt aan de wervelkolom, waar het risico op letsel het grootst is.

Grootst mogelijke veiligheid

De Stübben rugbeschermer is opgebouwd uit thermoelastisch schuim in een sandwichconstructie. In tegenstelling tot de traditionele harde schaal wordt hier de volle slagkracht van een botsing of schok gelijkmatig verdeeld over de ganse oppervlakte en wordt het letsel aan de wervelkolom tot een minimum herleidt.

De Stübben rugbeschermer is gecertificeerd volgens de motorfietsnorm EN 1621-2 en doorstond ook de zwaarste kwaliteitseisen, de zogenaamde “curbtest” (trottoirband-zijkant-test) zodat het reeds meermaals als testwinnaar is bekroond.

In recente tests werd een sensationeel lage restkrachtwaarde gemeten die met 5,13 KN (midden) ver onder de wettelijke norm (9 KN) ligt. De Stübben rugbeschermer absorbeert tot 95% van de toegepaste energie en biedt daarmee op dit moment kwalitatief de beste bescherming.

Maximaal draagcomfort

De Stübben rugbeschermer functioneert met zijn sandwichconstructie zoals de kreukelzone aan een auto.

Door de lichaamswarmte past het zich aan de vorm van het lichaam aan en biedt zodoende een veilige pasvorm met tevens een maximum aan draagcomfort.
Vanwege zijn perfecte pasvorm en zijn licht gewicht van 400 – 1000 gr, zit het comfortabel en zorgt voor maximale bewegingsvrijheid.

De lengte van de rugbeschermer heeft betrekking op de gehele lengte van de wervelkolom en is in vele unisex-maten verkrijgbaar.
Het lichtgewicht ontwerp en simpele vestmodel maken het ten zeerste geschikt in combinatie met een rijvest.

Voordelen in een oogopslag:
• CE-gekeurd voor wervelkolombescherming (volgens de norm EN 1621-2 voor motorfietsen, level 2)